Word dan Ambassadeur van SamenUITagenda. Dan plan jij als eerste de activiteiten en uitjes waar andere mensen zich bij aan kunnen sluiten.

Ambassadeur - Vanaf november starten we, gezamenlijk met een hele boel partners, met het SamenUIT-initiatief in Eindhoven. Als Ambassadeur van SamenUITagenda plan jij de eerste uitjes naar evenementen waar andere mensen zich bij aan kunnen sluiten. Jij bent de ‘tour guide’ als het ware. Jij organiseert de trip en verwelkomt de mensen die zich ingeschreven hebben. Altijd een verrassing wie er mee gaat…

Je kunt oproepjes plaatsen om samen met iemand naar een leuke voorstelling te gaan of een film te bezoeken of je plaatst een oproepje om met een groep te gaan wandelen. Vind je dit een super leuk initiatief sluit je dan aan. Gewoon even een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.In november starten we met een gezamenlijke bijeenkomst voor alle ambassadeurs op één van de partner-locaties. Je krijgt hiervoor dan een uitnodiging.

De SamenUITagenda is een handige website vol leuke evenementen en activiteiten waar iedereen oproepjes kan plaatsen. Ontmoeten staat hierbij centraal.

Op SamenUITagenda vind je evenementen, oproepjes en interessegroepen. Zodra je bent aangemeld kun je direct oproepjes plaatsen bij evenementen. Je kunt ook zelf interessegroepen starten waar anderen zich bij kunnen aansluiten. Nog even geduld en de eerste oproepjes en groepen worden geplaatst! Mocht je de eerste willen zijn die een oproepje wil plaatsen of een groep wil starten, even gratis aanmelden en je kunt aan de slag.

Hieronder vind je al een paar leuke evenementen van partners om SamenUIT te gaan.  Wellicht heel belangrijk voor je. Wij horen niet bij de organisaties die proberen reclame-inkomsten te genereren via jouw profielgegevens. Er worden geen persoonlijke gegevens verkocht. De dienst is gratis. Dus ook geen abonnement-kosten! De partners zijn diegene die het SamenUIT-initiatief ondersteunen.

Klik op een Evenement van onze partners en plaats direct je eerste oproepje!

 

Klik hier voor meer